Home Voorgerechten Salades krabsalade met avocado

krabsalade met avocado

door  Janny Akkerman

Voor 4 Personen:

- 2 rijpe avocado
- 2 gekookte eieren
- 240 gr krabvlees
- 2 dl citroenmayonaise
- 3 eetlepels room
- 1 koffielepel kerriepoeder
- Enkele druppels citroensap
- Zwarte peper en zeezout

Meng de mayonaise met de half stijfgeklopte room en het kerriepoeder. Breng verder op smaak met citroensap.

Plet de eieren en schep ze door het krabvlees. Breng op smaak met versgemalen peper en zout en schep er 1/4 van de kerriemayonaise door.
Snij onder en bovenaan een kapje af van de avocado's en snij ze middendoor.
Verwijder voorzichtig de pit, plaats ze rechtop en vul ze met het krabmengsel.Plaats op elk bordje een gevulde avocado en druppel er de rest van de dressing rond. Serveer onmiddellijk.



  

Reageer

mentale dieet plan