Home

Zalmtartaar met rucola

door  Bas

Een aanrader met erg warm weer....

  • 150 gram verse zalm, in kleine blokjes
  • 150 gram gerookte zalm, in kleine blokjes
  • 2 of 3 eetlepels limoensap
  • 1 tl geraspte limoenschil
  • 2 tot 4 eetlepels gehakte koriander
  • 2 tot 3 eetlepels gehakte peterselie
  • 2 lente-uitjes, ragfijn gesneden
  • zout en peper


Roer alle ingrediƫnten door elkaar en breng op smaak met zout en peper.

Leg op een bordje wat rucola, een gesneden tomaatje en wat komkommer, besprenkel met balsamicodressing en leg een bultje zalmtartaar ernaast. ik gebruik zelf een ring om een mooi rond tartaarje op het bord te krijgen.

Kippensoepje erbij met stokbrood en zelfgemaakte kruidenboter met wat overgebleven koriander en limoenschil, zout, peper en lenteuitje.

Meer recepten in deze categorie: Gorgonzola-champignons »

1 Reactie

Reageer

mentale dieet plan