Zalmtartaar met rucola
door BasEen aanrader met erg warm weer....
- 150 gram verse zalm, in kleine blokjes
- 150 gram gerookte zalm, in kleine blokjes
- 2 of 3 eetlepels limoensap
- 1 tl geraspte limoenschil
- 2 tot 4 eetlepels gehakte koriander
- 2 tot 3 eetlepels gehakte peterselie
- 2 lente-uitjes, ragfijn gesneden
- zout en peper
Roer alle ingrediƫnten door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Leg op een bordje wat rucola, een gesneden tomaatje en wat komkommer,
besprenkel met balsamicodressing en leg een bultje zalmtartaar ernaast.
ik gebruik zelf een ring om een mooi rond tartaarje op het bord te
krijgen.
Kippensoepje erbij met stokbrood en zelfgemaakte kruidenboter met wat
overgebleven koriander en limoenschil, zout, peper en lenteuitje.
Gelezen 1218 keren
Gepubliceerd in
Overige voorgerechten
Ingrediƫnten:
Deel dit recept met je vrienden
Meer kookfratsen van Bas
1 Reactie
-
Reactie link
vrijdag 11 maart 2011 16:14 geplaatst door Janny Akkerman
Lekker fris!