Home Voorgerechten Overige voorgerechten Wasabitonijn met selderij

Wasabitonijn met selderij

door  Janny Akkerman


ingrediënten

  • bakje selderij
  • 300 gram rauwe tonijn
  • beetje wasabi
  • fijngeknipte platte peterselie
  • 2 eetl uitgelekte kappertjes
  • komkommer
  • peper en zout


bereiding

verdeel de selderij in 2 porties. doe door 1 portie de wasabi
(denk erom! pittig )
snijd de tonijn in hele kleine stukjes
schil de komkommer en snijd ook in hele kleine stukjes

verdeel de selderij-wasabi salade over 4 glaasjes
voeg de peterselie en de kappertjes toe en vervolgens de tonijn

druk lichtjes aan om alles glad te strijken
verdeel nu de andere portie selderijsalade , beetje peterselie en de komkommer over de glaasjes.
breng op smaak met peper en zout en dien koud op.

dit recept komt uit het boekje  Supersnelle Verrines.

Reageer

mentale dieet plan