Home Hoofdgerechten Vlees, wild en gevogelte griekse (lams)kebab

griekse (lams)kebab

door  Janny Akkerman

  • ingrediënten:

    300 gram (lams)gehakt
    50 gram vers broodkruim
    1 geperste teen knoflook
    25 gram ui, geraspt
    1 tl komijnpoeder
    1 eetl peterselie, fijngehakt
    1 eetl munt, fijngehakt
    1 theel oregano, fijngehakt
    1 geraspte citroen
    zout en versgemalen peper
    1 ei
    2eetl olijfolie
    satéstokjes (in water geweekt)

  • bereiding

    meng alle ingrediënten in een grote kom tot een zacht mengsel.
    maak van het mengsel acht worstjes en prik die aan satéstokjes.
    zet een nacht in de koelkast.
    insmeren met olie en 6 tot 7 minuten op de bbq
Meer recepten in deze categorie: « Kip uit Jamaica in rum gemarineerde kip »

Reageer

mentale dieet plan