Home Hoofdgerechten Visgerechten pancetta visrolletjes

pancetta visrolletjes

door  Janny Akkerman

ingrediënten

 

vier tilapiafilets , diepvries en ontdooid

zout en versgemalen peper

2 eetl bloem

2 (punt) paprika's

1 eetl olijfolie

200 gram pancetta of ontbijtspek (gesneden)

blaadjes basilicum

50 gram boter

100 ml witte wijn

bereiding

de vis goed droogdeppen en daarna bestrooien met zout en peper.

wentel door de bloem en goed afschudden

schil de paprika's met een dunschiller en snijd in lange repen

verwarm de olijfolie en bak de paprika's om en om (ongeveer 5 minuten)

 

verwarm de oven voor op 200 graden

leg op elke visfilet een paar repen paprika en rol de filets op

leg een paar plakjes pancetta bij elkaar en leg hierop een paar blaadjes basilicum

leg hierop een visrolletje en vouw de pancetta eromheen

leg de rolletjes in een ovenschaal en verdeel de boter en de wijn erlangs

ikzelf gebruik in plaats van boter een scheut zonnebloemolie

bak in 20-25 minuten de rolletjes gaar en knapperig.

 

 

Meer recepten in deze categorie: « pannenkoek met zalm

Reageer

mentale dieet plan