Home Bijgerechten pastasalade

pastasalade

door  Janny Akkerman

 

 

ingrediënten

1 tl grove mosterd

1 el witte balsamicoazijn

3 el olijfolie 

2 el walnootolie

250 gram gehalveerde cherrytomaatjes

250 gram farfalle (vlinderpasta)

250 gram kipfilet, in reepjes

1 zak rucola (75 gram)

75 gram walnoten, grof gehakt en geroosterd

100 gram belegen kaas, in kleine blokjes gesneden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bereiding

klop in een kom de dressing van mosterd, de azijn, 2 el olijfolie, de walnootolie en naar smaak zout en peper.

meng de tomaatjes erdoor.

kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.

giet af in een vergiet en meng de warme pasta direct door de tomaatjes

verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan, bestrooi de kip met zout en peper

en bak op hoog vuur al omscheppend in 3 minuten gaar en bruin.

meng de kip, de walnoten, rucola en kaas door de pasta.

voeg zonodig nog peper en zout toe.

serveer er eventueel warme focaccia bij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer recepten in deze categorie: « aziatische koolsalade

Reageer

mentale dieet plan