Home Bijgerechten gevulde champignons

gevulde champignons

door  Janny Akkerman

Ingrediënten

 

paar grote paddenstoelen (eventueel 2 potobello's)

1 rode ui, in ringen

2 el olie

3 beschuiten

1 tl fijngesneden krulpeterselie

1 teen uitgeperste knoflook

40 gram feta

wat blaadjes gladde peterselie (mag ook uit een potje)

zout en peper

 

bereiding

de oven op 200 graden voorverwarmen

de paddenstoelen afborstelen en snijd de steeltjes eraf

hak de steeltjes fijn

fruit de uiringen in de olie in een koekenpan en bak de steeltjes even mee

voeg de verkruimelde beschuiten, de krulpeterselie, de fijngeprakte feta en de knoflook toe

breng de vulling op smaak met zout en peper en schep in de hoedjes van de paddenstoelen

bak de paddenstoelen 10 tot 15 minuten in de oven

garneer met gladde peterselie en eventueel basilicum of tijm.

Reageer

mentale dieet plan